Εκτύπωση
 1. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Σε κατοικημένους χώρους, όπου δεν ενδείκνυται ο ψεκασμός, αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα με ένα σκεύασμα σε μορφή gel, το οποίο είναι άοσμο, μη τοξικό, και δεν χρειάζεται κάποια προεργασία, παρά μόνο η δική μας εμπειρία.
Με τον τρόπο αυτό καταπολεμούμε κατσαρίδες ή μυρμήγκια γρήγορα και αποτελεσματικά.

alt

2. ΔΙΖΩΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ ΥΓΡΑΣΙΑΣ
Τα Millipedes είναι αντιαισθητικά και δεν ανέχονται την πολύ υψηλή υγρασία, γιάυτό βγαίνουν στην επιφάνεια μετά από βροχή, ιδιαίτερα την Άνοιξη και το Φθινόπωρο και εισβάλουν σε κατοικίες.
Η εταιρεία μας τα καταπολεμά σε δύο ζώνες :

  1. Ψεκασμός στα φυτά και στις χωμάτινες επιφάνειες με ειδικά σκευάσματα εξωτερικού χώρου
  2. Χρήση νεφελοψεκαστήρα στους τοίχους των κτιρίων για να εμποδίσουμε την άνοδο τους.

Το σκεύασμα έχει μεγάλη υπολειμματικότητα έτσι ώστε, αν υπάρχουν κάποια κρυμμένα σε γλάστρες κ.λ.π. να εξοντώνονται και αυτά μόλις βγουν από τη κρυψώνα τους.

alt

3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
Η κατσαρίδα προτιμά σκοτεινά και υγρά μέρη, όπως υπόγεια, αποθήκες, σωλήνες αποχέτευσης κ.λ.π. Είναι έντομο επικίνδυνο για την δημόσια υγεία, γιάυτό την αντιμετωπίζουμε  με υπολειμματικό ψεκασμό, άοσμο και ασφαλή, σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους των οικοδομών.
Επίσης απαραίτητη είναι η μυοκτονία (αντιμετώπιση τρωκτικών) με την οποία η εταιρεία  μας χρησιμοποιώντας δολωματικούς σταθμούς  και τρωκτικοκτόνα εξαλείφει το πρόβλημα σας.
Χωρίς επιπλέον χρέωση, ολοκληρώνουμε το πρόγραμμα ψεκάζοντας την είσοδο της οικοδομής με εξειδικευμένο αντιμικροβιακό – αντιοσμικό σκεύασμα.
Οι εφαρμογές αυτές έχουν μικρό κόστος ενώ για οποιοδήποτε έκτακτο πρόβλημα μέσα στη διάρκεια ενός έτους, υπάρχει άμεση αντιμετώπιση, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

alt

4. ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΛΛΟΥΣ
Τα έντομα αυτά πηγαίνουν σε σημεία όπου θα βρούν εύκολα τροφή (αίμα) άρα οδηγούνται κυρίως σε σημεία όπου υπάρχουν περισσότερες ώρες άνθρωποι π.χ. καναπέδες, κρεβάτια. Ίσως όμως υπάρχουν και σε άλλα σημεία π.χ. χαλί, οπότε συστήνουμε να γίνεται εφαρμογή σε όλο το σπίτι.
Η αντιμετώπιση πραγματοποιείται με καθολικό ψεκασμό των δαπέδων  για την καταπολέμηση των προνυμφών, με σκευάσματα που παρεμποδίζουν την ανάπτυξη τους και με εφαρμογή ατμού ή αερίου  με άοσμη εντομοκτόνα ουσία για την καταπολέμηση των ενηλίκων.
Οι παραπάνω εφαρμογές σε συνδυασμό με προληπτικά μέτρα, θα επιλύσουν το πρόβλημα σας.